استریمر کیست؟

استریمر کیست؟

استریمر کیست؟

فهرست مطالب

باوجود پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از افراد هنوز نمی‌دانند استریمر کیست؟ و چه کاری انجام می‌دهد؟ افری هیرش، مدیر عامل پلتفرم استارز می‌گوید 6 سال پیش زمانی که برای اولین بار به Starz پیوست، تجربه چندانی در تولید استریم‌های سرگرم‌کننده نداشت و یک دهه و نیم را به‌عنوان مدیر بازاریابی در غول مخابراتی Time Warner Cable گذراند تا تسلط پیدا کرد. او معتقد است دنیای محتواهای استریم‌شده تا سال 2030 تحولات زیادی را از سر خواهد گذراند و کاربران خواهند توانست به‌راحتی به محتوای بدون مرز با هر زبانی که می‌خواهند، دست پیدا کنند. در این مقاله قصد داریم درباره استریمرها، نحوه تبدیل شدن به یک استریمر موفق، مهارت‌های مهم برای درآمدزایی از استریم و نکات بسیار مهم دیگر صحبت کنیم. از شما دعوت می‌کنیم با ما همراه باشید.

استریمر کیست؟

استریمر کسی است که با استفاده از پلتفرم‌های آنلاین مانند توییچ، یوتیوب، دیزنی پلاس یا فیس‌بوک ایده‌ها و تجربیات خود را با مخاطبان آنلاین خود به اشتراک می‌گذارد. به زبان ساده، استریمرها کسانی هستند که به‌صورت زنده و جلوی دوربین فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند. استریم اغلب به سرویس‌هایی مانند Netflix، Amazon Prime یا Spotify مربوط می‌شود. این اصطلاح به استفاده از خدماتی اشاره دارد که به افراد امکان می‌دهد داده‌ها را از سرورهای خود پخش کنند و در اختیار مخاطبان قرار دهند.

استریمر کسی است که با استفاده از پلتفرم‌های آنلاین، ایده‌ها و تجربیات خود را با مخاطبان آنلاین خود به اشتراک می‌گذارد.
استریمر کسی است که با استفاده از پلتفرم‌های آنلاین، ایده‌ها و تجربیات خود را با مخاطبان آنلاین خود به اشتراک می‌گذارد.

فناوری لایو استریم و دسترسی به اینترنت پرسرعت به شما این امکان را می‌دهد که در هر زمان آنلاین باشید. بنابراین، می‌توانید با استفاده از یک پلتفرم خاص مانند YouTube بدون دردسر با مخاطبان خود تعامل داشته‌باشید و دیگر نیازی نیست محتوای خود را به‌صورت آفلاین ضبط و سپس آن را آپلود کنید.

نگاهی کلی به لایف استایل یک استریمر

یک استریمر می‌تواند از از بازی گرفته تا سبک زندگی و تمرینات بدنی را تبدیل به محتوا کند. بسیاری از استریمرها با تکیه بر علایق، مهارت‌ها و جایگاه‌ خود به موفقیت‌های بزرگی دست می‌یابند. اگر شما هم می‌خواهید به یک استریمر حرفه‌ای تبدیل شوید، باید بدانید که یک روز معمولی در زندگی یک استریمر چگونه است. اکثر استریمرها بازی‌های ویدیویی انجام می‌دهند، اما برخی هم با آموزش‌ها یا سرگرمی‌هایی مانند نقاشی یا آشپزی به این کار مشغول می‌شوند.

حتی اخیراً استریمرهای جدیدی ظهور کرده‌اند که تشنه محتواهایی غیر از بازی هستند. به‌عنوان مثال، طی 2 سال گذشته، دسته‌ای در توییچ با نام «فقط چت» – که در آن استریمرها با بینندگان خود چت می‌کنند – ایجاد شده و تقریباً 4 برابر سریع‌تر از توییچ رشد کرده است.

درواقع، شما شاهد ظهور طبقه جدیدی از اینفلوئنسرهای سبک زندگی هستید. این دسته به تولید محتوا در طیف گسترده‌ای از علایق، از سفر و بازی گرفته تا تناسب اندام و امور مالی می‌پردازند. موضوع مشترکی که در این استریم‌ها مطرح است، تمرکز بر شخص است، نه لزوماً فعالیت او!

اما چرا آشنایی با سبک زندگی افراد کاملاً غریبه در یک استریم برای مخاطبانشان جذاب است؟ پاسخ کوتاه این است: احساس تنهایی! در سبک زندگی بهترین استریمرها، جذب طرفدارانشان در اولویت قرار دارد، به‌طوری‌که آن‌ها احساس می‌کنند که یک فرد فعال در یک جامعه صمیمی هستند، نه صرفا یک مخاطب معمولی.

اغلب استریمرها از نزدیک با فالوورهای خود آشنا هستند و از آن‌ها برای برنامه روزانه خود پیشنهاد می‌خواهند. به‌همین دلیل، برای میلیون‌ها نفر، تماشای سبک زندگی استریمرهای مورد علاقه‌شان و گفتگو با آن‌ها بسیار جذاب‌تر از تماشای منفعلانه نتفلیکس است. درواقع، زندگی یک استریمر به‌طور معمول از روال زیر پیروی می‌کند:

برنامه‌ریزی برای لایو استریم

شما می‌توانید در هر زمانی که دوست دارید در هر پلتفرمی استریم کنید اما اکثر استریمرهای بزرگ این کار را انجام نمی‌دهند، چون می‌خواهند مخاطبانشان از فعالیت آن‌ها طلاع و در لایو حضور داشته‌باشند. بنابراین، مهم است که همیشه لایو بعدی خود را برنامه‌ریزی کنید و به مشترکان هم اطلاع دهید تا بینندگان وفادار بیشتری را به‌ دست آورید. علاوه‌براین، با برنامه‌ریزی صحیح از تولید محتوای ضعیف به‌دلیل عدم آمادگی تجهیزات یا شرایط نیز جلوگیری خواهد شد.

تولید محتوای خلاق و عالی

تولید محتوا قلب کاری استریمرها است. افرادی که می‌دانند استریمر کیست؟ این را هم می‌دانند که اگر آن‌ها بتوانند محتوای منحصربه‌فردی تولید کنند، به موفقیت زیادی دست خواهند یافت. اگر می‌خواهید یک استریم خوب داشته‌باشید باید مطمئن شوید که هم سناریو و هم خروجی کیفیت بالایی داشته‌باشند.

درگیر شدن با مخاطبان

به خاطر داشته‌باشید که فقط ایجاد محتوا برای تبدیل شدن به یک استریمر محبوب کافی نیست. شما باید در لایو استریم هم بتوانید به‌خوبی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. ساده‌ترین راه برای انجام این کار، خواندن نظرات در لایو چت و پاسخ به سوالات آن‌ها است. تقریباً همه استریمرهای بزرگ مانند PewDiePie یا Ninja همیشه برای خواندن نظرات مخاطبان خود وقت می‌گذارند.

کسب درآمد از محتوا

یکی از کارهایی که هر استریمر باید انجام دهد این است که از محتوا یا برند شخصی خود درآمد کسب کند. بسیاری از پلتفرم‌ها مانند Gank به شما امکان می‌دهند به راحتی کمک‌های مالی دریافت کنید که در کنار ارتقای مهارت یا ایجاد محتوای منحصربه‌فرد باعث افزایش انگیزه شما می‌شود.

یکی از کارهایی که هر استریمر باید انجام دهد این است که از محتوا یا برند شخصی خود درآمد کسب کند.
یکی از کارهایی که هر استریمر باید انجام دهد این است که از محتوا یا برند شخصی خود درآمد کسب کند.

چگونه به یک استریمر موفق تبدیل شویم؟

تبدیل شدن به یک استریمر حرفه‌ای به تلاش بسیار بیشتری از نشستن در مقابل کامپیوتر، صحبت با طرفداران و بازی کردن نیاز دارد. اگر می خواهید یاد بگیرید که چگونه یک استریمر موفق شوید، باید به نکات زیادی توجه کنید. از آنجایی که هرکسی می‌تواند استریم خود را به‌صورت رایگان در پلتفرم‌های مختلف شروع کند، ممکن است بخواهید بدانید که واقعا استریمر کیست؟ و چه چیزی استریمرهای آماتور را از حرفه‌ای‌ها متمایز می‌کند.

استریمرهای حرفه‌ای کسانی هستند که از طریق محتواهای خود امرار معاش می‌کنند و به تبلیغ کانال‌ خود، ارتباط با استریمرهای دیگر و پیشبرد اهدافشان در این زمینه می‌پردازند. آن‌ها معمولا برای رسانه‌های اجتماعی هم محتوا تولید می‌کنند. مهم‌ترین فعالیت‌ها برای تبدیل شدن به یک استریمر موفق، عبارتند از:

مهارت‌های اساسی برای تبدیل به یک استریمر حرفه‌ای چیستند؟

برای تبدیل به یک استریمر حرفه‌ای، داشتن مهارت‌های زیر بسیار مهم است:

  • مهارت در بازی یا فعالیتی که می‌خواهید استریم کنید
  • مهارت در ارتباطات و روابط عمومی
  • مهارت در استفاده از تجهیزات استریمینگ مانند دوربین، میکروفون، نرم‌افزارهای استریمینگ و …
  • استقامت و پشتکار
  • شناخت بازار و تحلیل رفتار و علاقه‌های مخاطبان
  • خلاقیت و نوآوری

آیا استریمینگ برای درآمدزایی مناسب است؟

شما می‌توانید با استریمرینگ امرار معاش کنید، اما این کار آسانی نیست. اگر می‌خواهید از صفر شروع کنید، ممکن است سال‌ها طول بکشد تا بتوانید خود را یک استریمر حرفه‌ای بنامید. دستمزد استریمرها بسته به تعداد فالوورها، کمک‌های مالی، تعداد دفعات پخش استریم و سایر فعالیت‌ها برای تکمیل درآمد از پلتفرم استریم می‌تواند متفاوت باشد.

پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube دارای ویژگی‌هایی هستند که به سازندگان محتوا اجازه می‌دهد از استریم‌های خود درآمد کسب کنند اما اکثر پلتفرم‌ها گزینه‌های کسب درآمد را محدود به تعداد فالوور می‌کنند. در Twitch، برای استفاده از ویژگی‌های بیت و اشتراک به حداقل 50 فالوور نیاز دارید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که میانگین درآمد ماهانه یک استریمر در Twitch که حدود 40 ساعت در هفته استریم تولید می‌کند بین 3000 تا 5000 دلار است. البته این رقم شامل درآمد تبلیغات Twitch نمی‌شود. استریمرهایی با حداقل 10 بیننده می‌توانند حدود 50 دلار در ماه درآمد داشته‌باشند و با داشتن 100 و 1000 بیننده می‌توانند حدود 1500 و 5000 دلار در ماه درآمد کسب کنند.

شما می‌توانید با استریمرینگ امرار معاش کنید، اما این کار آسانی نیست.
شما می‌توانید با استریمرینگ امرار معاش کنید، اما این کار آسانی نیست.

راهکارهای کسب درآمد از استریمینگ

اکثر پلتفرم‌ها به شما امکان می‌دهند استریمر باشید و مخاطبان زیادی را جذب کنید. اما بیایید در مورد کارهایی صحبت کنیم که می‌توانید برای کسب درآمد از استریمینگ انجام دهید.

از لایو استریم درآمد کسب کنید

می‌توانید از افرادی که استریم شما را در یوتیوب یا توییچ تماشا کرده‌اند، بخواهید اگر از آن لذت می‌برند به شما پول بدهند. شاید این محبوب‌ترین راه برای کسب درآمد از استریمینگ باشد، اما مقدار آن برای هر استریمر متفاوت است. شما می‌توانید لینک‌هایی مانند PayPal، Venmo، و CashApp به پلتفرم خود اضافه کنید و از مردم بخواهید که از طریق آن خدمات به شما انعام بدهند یا دونیت کنند.

بازاریابی وابسته در استریمینگ

پیوستن به یک برنامه وابسته مانند شرکای توییچ می‌تواند به شما کمک کند در توییچ درآمد کسب کنید. برنامه‌های وابسته یک راه عالی برای کسب درآمد از استریم هستند. فرض کنیم یک اینفلوئنسر زیبایی از یک لایو استریم برای نشان دادن نحوه استفاده از سشوار استفاده می‌کند. افرادی که ویدیوهای او را تماشا می‌کنند، می‌بینند که محصول واقعا چگونه کار  و همین موضوع باعث می‌شود بیشتر به محصول اعتماد کنند.

فروش کالا

فروش کالاهای شخصی‌شده راه دیگری برای کسب درآمد از لایو استریم است. شما می‌توانید بر اساس ویدیوهایی که می‌سازید، کلاه، تی‌شرت، لیوان و محصولات دیگر را در فروشگاه‌های آنلاین مانند آمازون بفروشید. تبلیغ محتوا در لایو استریم و اشاره به لینک خرید نیز می‌تواند راهی عالی برای انتشار اخبار در مورد آن محصولات باشد.

حمایت مالی توسط برندها

تبلیغ یک نام تجاری از طریق لایو استریم باعث می‌شود که تبلیغات از سوی مخاطبان کمی واقعی‌تر و قابل اعتمادتر احساس شود. سود حاصل از معاملات برند و حمایت‌های مالی بسته به برند،بسته به تعداد فالوورهای شما و موارد دیگر متفاوت است. برای حمایت شدن توسط برندها بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

نکاتجزئیات
در جایگاه خود بمانیداگر تنها کاری که انجام می‌دهید، بررسی فناوری است، سعی کنید با یک شرکت فناوری معامله کنید و اگر به زیبایی علاقه دارید، باید به‌دنبال اسپانسر باشید. موضوع کلی کانال شما باید با برندی که تبلیغ می‌کنید، مطابقت داشته‌باشد.
از پرسیدن خجالت نکشیداگر پیشنهادات برند زیادی در ایمیل خود دریافت نکردید، تسلیم نشوید! با برندی که می‌خواهید با آن کار کنید (از طریق ایمیل، تلفن یا حضوری) تماس بگیرید و سوالاتتان را بپرسید. بهتر است روی انجام یک کار عالی برای یک برند تمرکز کنید تا اینکه سعی کنید معاملات زیادی را انجام دهید.
نام خود را در معرض خطر قرار ندهیدهیچ برندی آنقدر مهم نیست که تمام فالوورهای خود را از دست بدهد. با برندها و محصولاتی که دوست دارید و به آن‌ها اعتماد دارید وارد معامله شوید.
نکاتی برای حمایت شدن توسط برندها

با تبلیغات کسب درآمد کنید

هنگامی که شروع به استریمینگ در یک پلتفرم خاص مانند YouTube یا Facebook می‌کنید، ممکن است بتوانید از برنامه‌های تبلیغاتی آن‌ها بهره‌مند شوید. یوتیوب یکی از بهترین پلتفرم‌های استریمینگ برای کسب درآمد از طریق تبلیغات است و درآمد حاصل از ویدیوی شما به موضوع آن بستگی ندارد.

چندین کانال ایجاد کنید

استریمرها می‌توانند با ایجاد کانال‌های متعدد برای سلایق مختلف درآمد کسب کنند که می‌تواند راهی عالی برای دستیابی به مخاطبان خاص‌تر، سازماندهی کانال‌ها و کسب درآمد بیشتر باشد.

استریمر موفق چه مهارت‌های نرمی دارد؟

استریمرهای حرفه‌ای معمولا باید مهارت‌های زیر را داشته‌باشند:

  • مهارت برنامه‌ریزی و تعیین هدف
  • مهارت انحصاری‌سازی محتوا
  • جذابیت شخصیت
  • مهارت تولید محتوای باکیفیت
  • ثبات و نظم
  • اجتناب از فرسودگی شغلی

گام‌های اولیه برای شروع استریمینگ

وقتی متوجه شدید استریمر کیست؟ و چه کاری انجام می‌دهد، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • هدف خود را مشخص کنید.
  • نوع استریم خود را انتخاب کنید.
  • تجهیزات استریم را تنظیم کنید.
  • نرم‌افزار خود را انتخاب کنید.
  • پلتفرم استریم خود را انتخاب کنید.
  • قبل از لایو استریم همه چیز را تست کنید.
  • با اعتماد به نفس به دوربین نگاه کنید.
  • با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.
  • از رفتار نامناسب اجتناب کنید.
  • از رقبا یاد بگیرید.
  • از ابزارهای اضافی مانند Restream Monitor استفاده کنید.

ویژگی‌های محیط کاری یک استریمر چیست؟

محیط کاری یک استریمر باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  • نورپردازی مناسب برای داشتن تصویر و ویدیوهای استریم شفاف و باکیفیت
  • صداگذاری خوب با استفاده از میکروفون‌های باکیفیت برای امکان انتقال صدای واضح و بدون نویز به بینندگان
  • فضای کافی برای قرارگیری تجهیزات استریمینگ، حرکت آزاد و انجام فعالیت‌های مختلف
  • امکانات اتصال اینترنت پایدار و سرعت مناسب انتقال داده
  • سکوهای استریمینگ حرفه‌ای و قابل اعتماد

یک استریمر به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟

شروع استریم و کسب درآمد از آن بسیار آسان است، چون به تجهیزات زیادی نیاز ندارید. آنچه شما نیاز دارید، عبارت است از:

  • یک کامپیوتر یا گوشی هوشمند
  • اتصال سریع به اینترنت
  • فیدهای وب کم یا دوربین
  • یک دستگاه ضبط صدا
  • نور خوب و ابزارهای اضافی مانند رینگ لایت
شروع استریم و کسب درآمد از آن بسیار آسان است، چون به تجهیزات زیادی نیاز ندارید.
شروع استریم و کسب درآمد از آن بسیار آسان است، چون به تجهیزات زیادی نیاز ندارید.

چگونه به‌عنوان استریمر برند شویم؟

برای برند شدن در عرصه استریمینگ بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

نکات جزئیات
تبلیغ در رسانه‌های اجتماعیویدیوها و کانال خود را در رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک و اینستاگرام تبلیغ کنید. فراموش نکنید عناوین و هشتگ‌های شما باید مد روز و جذاب باشند!
تشویق بینندگانبینندگان خود را تشویق کنید تا لایک کنند، به اشتراک بگذارند و ذخیره کنند.
تغییر کاربری محتوامحتوای ویدیویی خود را تغییر کاربری دهید و از آن برای ایجاد تیزر، قطعه‌های اجتماعی و موارد دیگر استفاده کنید.
اعلام لایوهمیشه لایوهای خود را اعلام کنید.
سئوعناوین و توضیحات سئو را ایجاد کنید و کلمات کلیدی خود را در عنوان و توضیحات قرار دهید تا گوگل متوجه شما شود.
پخش مجدد رویدادهاپخش مجدد رویدادها به شما امکان می‌دهد استریم‌های ازپیش‌ضبط‌شده خود را در سیستم‌عامل‌های موردعلاقه خود پخش کنید.
درک مخاطببفهمید مخاطب شما از چه چیزی بیشتر لذت می‌برد.
تهیه استریم منظمبه‌طور منظم استریم تهیه کنید.
نکاتی برای برند شدن در عرصه استریمینگ

راه‌های بازاریابی برای استریمرها

بهترین راه برای بازاریابی استریمرها در وهله اول، برنامه‌ریزی صحیح است. بنابراین، لایو استریم‌های خود را برنامه‌ریزی و آن‌ها را حداقل از 2 هفته قبل از اجرا در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس‌بوک، لینکدین، یوتیوب و توییتر تبلیغ کنید. همچنین:

مواردجزئیات
هشتگ‌هاهشتگ‌ها را از دست ندهید و یک ارتش اجتماعی از فالوورهای وفادار برای تبلیغ استریم‌هایتان بسازید و فراموش نکنید که از آن‌ها برای انتشار این خبر قدردانی کنید.
اطلاعات جلسهاطلاعاتی مانند موضوع جلسه لایو، تاریخ و زمان و پلتفرم‌هایی که قرار است لایو اجرا شود را در پادکست‌ها به اشتراک بگذارید.
تیزرهااز تیزرهای هیجان‌انگیز استفاده کنید.
ایمیل‌ها و خبرنامه‌هامحتوای خود را در ایمیل‌ها و خبرنامه‌ها تبلیغ کنید و هدیه‌های انحصاری مانند دانلود رایگان یا یک جلسه آموزش رایگان را به مشترکان ایمیل خود ارائه دهید.
مهمان و همکاریدر برنامه زنده مهمان بیاورید یا با اینفلوئنسرهای تاثیرگذار همکاری کنید
توییتراعلامیه لایو را در توییتر پین کنید.
یوتیوب و فیسبوکیوتیوب و فیسبوک به شما این امکان را می‌دهند که یک ویدیوی ویژه را در کانال یا صفحه خود بارگذاری و آن را به‌عنوان ویدیوی پیش‌فرض برای پخش خودکار تنظیم کنید.
استوری‌هااستوری‌های فیس بوک و اینستاگرام راه عالی دیگری برای بازاریابی استریرمرها هستند.
بیو اینستاگراملینک ویدیوی لایو را در بیو اینستاگرام خود قرار دهید.
بنرهاچند بنر خیره‌کننده طراحی کنید و آن‌ها را در صفحه اصلی پلتفرم‌های اجتماعی خود قرار دهید. تمام اطلاعات مهم را بدون هیاهوی زیاد ارائه دهید. می‌توانید شمارش معکوس را اجرا کنید تا به بینندگان خود اطلاع دهید که چه مدت تا لایو شما باقی مانده است.
تبلیغات پولیاز تبلیغات پولی استفاده کنید.
توجه بینندهمیانگین فاصله توجه بیننده 5-10 ثانیه است. بنابراین، اگر نتوانید مخاطب را در این بازه زمانی تحت تأثیر قرار دهید، ممکن است او را از دست بدهید.
پلتفرم‌های استریم چندگانهاز StreamYard و Restream استفاده کنید.
پاسخ به نظراتدر طول لایو به نظرات و سوالات مخاطبان پاسخ دهید. همچنین می‌توانید نظرات را در بالای چت سنجاق کنید تا بینندگانتان احساس خاص بودن پیدا کنند.
درخواست لایک و اشتراک‌گذاریدر طول لایو درخواست لایک و اشتراک‌گذاری بیشتر داشته‌باشید و آن را پین کنید تا تعامل بیشتر شود.
هشتگ منحصربه‌فرداز یک هشتگ منحصربه‌فرد برای افزایش محبوبیت لایو استریم خود استفاده کنید و آن را کوتاه و خلاقانه نگه دارید.
اشتراک‌گذاری محتواقبل از پایان لایو به مخاطبانتان بگویید که محتوای شما را به اشتراک بگذارند.
پادکستلایو خود را به پادکست تبدیل کنید و با استفاده از آدیوگرام به بازاریابی مشغول شوید.
زیرنویسبا استفاده از Wave.video به محتوای ویدیوی خود زیرنویس اضافه کنید.
راه‌های بازاریابی برای استریمرها

یک استریمر حرفه‌ای چگونه توجه مخاطبان را به خود جلب می‌کند؟

نحوه رشد یک استریمر در برداشتن گام‌های صحیح برای جلب توجه، ایجاد محتوای جذاب و تبلیغ محتوای شخصی نهفته است. هر استریمری با داشتن استراتژی مناسب می‌تواند بینندگان وفادار داشته‌باشد و به یکی از بهترین‌ها در حیطه کاری خود تبدیل شود. اما برای این کار باید با رعایت نکات زیر برای مخاطب جذاب باشید:

  • باید شخصیت قوی و جذابی داشته‌باشید.
  • به مخاطبان خود توجه کافی داشته‌باشید و به سوالات و نظرات آن‌ها پاسخ دهید.
  • محتوای جذاب، متنوع و خلاقانه ارائه کنید.
  • به کیفیت تولید محتوای خود توجه و از تجهیزات و فناوری‌های مناسب برای استریمینگ استفاده کنید.
  • باید برنامه‌ریزی منظم برای استریمینگ خود داشته‌باشید و در زمان‌های مشخص و قابل پیش‌بینی به مخاطبان خود پیام دهید.
 هر استریمری با داشتن استراتژی مناسب می‌تواند بینندگان وفادار داشته‌باشد و به یکی از بهترین‌ها در حیطه کاری خود تبدیل شود.
هر استریمری با داشتن استراتژی مناسب می‌تواند بینندگان وفادار داشته‌باشد و به یکی از بهترین‌ها در حیطه کاری خود تبدیل شود.

چگونه کنترل کامل لایو استریم را در دست بگیریم؟

قبل از شروع لایو استریم باید ایده روشنی از آنچه می‌خواهید به دست آورید، داشته‌باشید. آیا می‌خواهید بینندگان خود را آموزش دهید، سرگرم کنید یا الهام بخشید؟ آیا می‌خواهید یک جایگاه خاص، صنعت یا جمعیت ویژه را هدف قرار دهید؟ داشتن اهداف و مخاطب مشخص به شما کمک می‌کند تا محتوا، لحن و قالب خود را شکل دهید. علاوه‌براین، باید:

نکاتتوضیحات
به مخاطبان دلیلی برای ماندن بدهیدبه مخاطبان دلیلی برای ماندن تا انتهای لایو بدهید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پلتفرم و قالب خود را انتخاب کنیدفیس بوک، اینستاگرام، یوتیوب یا توییچ، هرکدام ویژگی‌ها، مزایا و محدودیت‌های خاص خود را دارد. همچنین باید فرمت استریم خود را در نظر بگیرید.
محتوا و اسکریپت خود را برنامه‌ریزی کنیدبرنامه‌ریزی طرح کلی از نکات اصلی، پیام‌های کلیدی و فراخوان‌ها؛ آماده کردن عناصر جذاب مانند داستان‌ها، مثال‌ها، نظرسنجی‌ها، آزمون‌ها یا هدایا. معرفی خود، خوشامدگویی و تشکر از بینندگان.
تجهیزات و اتصال اینترنت خود را تست کنید.تست تجهیزات و اتصال اینترنت برای اطمینان از کیفیت پخش.
از قبل لایو را تبلیغ کنیداز قبل لایو را تبلیغ کنید؛ استفاده از کانال‌های رسانه‌های اجتماعی، فهرست ایمیل، وب‌سایت یا وبلاگ برای اعلام موضوع، تاریخ، زمان و لینک‌های لایو.
با بینندگان تعامل داشته‌باشیددر طول و بعد از لایو با بینندگان تعامل داشته‌باشید و به آن‌ها پاسخ دهید.
چگونه کنترل کامل لایو استریم را در دست بگیریم؟

چگونه در استریمینگ خود محتوای متنوعی ارائه دهیم؟

انحصار و تنوع در تولید و بازاریابی ویدئویی فقط کلمات کلیدی نیستند و می‌توانند تاثیر واقعی بر نحوه دسترسی افراد و تعامل با برند شما بگذارند. در ادامه چند ایده کوتاه برای افزایش تنوع در محتوای استریم را به شما ارائه خواهیم کرد:

  • افزودن زیرنویس
  • تنوع در طراحی کارکترها، فضاسازی و سناریونویسی
  • تنوع رنگ در طراحی صحنه، لباس و گریم چهره
  • خودداری از گفتن اصطلاحات پیچیده که برای مخاطب عام جالب نیست
انحصار و تنوع در تولید و بازاریابی ویدئویی می‌توانند تاثیر واقعی بر نحوه دسترسی افراد و تعامل با برند شما بگذارند.
انحصار و تنوع در تولید و بازاریابی ویدئویی می‌توانند تاثیر واقعی بر نحوه دسترسی افراد و تعامل با برند شما بگذارند.

سخن پایانی

استریمینگ هر روز بیشتر و بیشتر محبوب می‌شود. حتی برندهای بزرگ ترجیح می‌دهند محصولات خود را با کمک استریمرها تبلیغ کنند اما استریمر کیست؟ استریمر فردی است که با کمک محتوای ویدئویی می‌تواند درآمد کسب کند و مهارت‌های خود را به اجرا بگذارد. شما چه تجربیاتی در زمینه استریمینگ دارید؟ با ما درمیان بگذارید.

منابع: +++

استریمر کیست؟

استریمر کسی است که به‌عنوان تولیدکننده محتوا با مخاطبان خود در پلتفرم خاصی تعامل دارد و درآمد کسب می‌کند.

استریمر چه کاری انجام می‌دهد؟

استریمر به‌وسیله بازی‌های ویدیویی، کشیدن نقاشی، آشپزی، آموزش و حتی فعالیت‌های ورزشی به‌صورت آنلاین با مخاطبان خود ارتباط برقرار می‌کند.

چرا مردم استریم می‌کنند؟

دلایل متفاوت است. برخی فقط می‌خواهند مهارت‌های خود را به اشتراک بگذارند و برخی دیگر دوست دارند جامعه‌ای بسازند و درآمد کسب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست عناوین

اشتراک مقاله
آخرین مطالب